Website created & powered by WayOutWebs.com   
© 2007 all rights reserved

 

   English   Albanian   bulgarian    Lithuanian    Romanian

 

   Home    Vrasje/Vrasje pa Paramendim    Mashtrim Serioz

 

    Vepra Penale Seksuale    Vepra Penale te tjera Serioze   

Vepra Penale Serioze te tjera

Mr M-I arrestuar ne lidhje me importimin e nje sasie te madhe te klases A droge. Ndjekja Penale ndaj klientit u terhoq ne Gusht 2009.

R v C & M-klientat ishte I akuzuar qe kishte grabitur nje shofer taksie. Te dy klientat ishin ne gjendje te lire me kusht dhe u gjeten jo fajtor per grabitje mbas gjykimit ne Gjykaten e Larte ne Kingston ne Prill 2010.

R v K: Oficeri I larte I doganave I akuzuar me vjedhje te nje sasie te madhe dhe me vlere monetare te larte te kapura nga Policia e Doganave. Klientin e lane ne gjendje te lire kur u paraqit per here te pare ne gjykate. Mbas nje gjykimi prej dy muajsh klienti u gjet jo fajtor ne gjykaten e Larte te Manchesterit.

R v A-Klient u gjet jo fajtor per konspiracion per te kryer vjedhje banesash ne Gjykaten e Lartet te Cantebury ne Janar 2010.

R v G: Klienti me shtetesi Kineze dhe nje Klient i thirur “kokegjarper” te akuzuar te dy me 8 klienta te tjere me shtetesi Kineze , me Rrembim, Shantazh dhe Plagosje Trupore te Renda me Qellim. Victimat ishte futur ilegalisht ne UK gjoja nga personi me pseudonim “koka e gjarprit” I cili me vone I kishte vene gjobe qe ta linte te lire. Mbas 3-muaj gjykimi klienti u gjet jo fajtor ndaj te gjitha akuzave

R v I: Klienti I akuzuar se bashku me 4 te pandehur te tjere per Konspiracion per te Importuar Droga te Klasit A dhe Klasit B te vleresuara mbi 5 million pound. Ndjekja e tyre penale vijoi mbas nje hetimi prej 18 muajsh nga oficeret e doganave. Klienti ju dha gjendje e lire me kusht nga Gjykata e Larte. Gjykates ju ofrua qe klienti te thoshte fajtor per Klasen B te droges por Gjykata nuk e pranoi. Mbas kater muajsh gjykimi ne Gjykaten e larte ne Canterbury klienti u gjet jo fajtor per konspiracion per te importuar Droga te Klases A, por u gjet fajtor per importimin e klases B te drogave (u arrit i njejti Rezultat qe ne I kishim ofruar Gjykates ne fillim pa u bere gjygji)

R v Z Klienti I akuzuar bashke me kater te tjere me Grabitje “duke thyer dhe marr me force” ne dyqanin e Arturinave Mappin dhe Webb. Zoti Z ishte I vetmi I pandehur I cili nuk u gjet fajtor

R v S: Klienti se bashku me 10 te tjere i akuzuar per Konspiracion per te ndihmuar emigrim te paligjshem. i raportuar ne shtypin kombetar si “ Grupi qe fuste njerez te paligjshem me vlere prej shumemilionash pound” dhe “ I menduar te ishte Grupi me I madh ne Europe”. Perfundimisht ne ofruam qe klienti te thoshte fajtor per pak gjera, te cilat u pranuan nga prokuroria. Klienti u denua vetem me 2 vjete burg, te cilien ai e kishte bere tashme gjate kohes qe priste qe ceshtja te gjykohesh nga gjykata.

R v S: Klienti I akuzuar se bashku me 2 te tjere per konspiracion qe kishte thyer ligjet e emigracionit duke rregullar martesa fallco per emigrantet illegal. Investigimi i policise pasoji nje “hetim” nga reporteri i gazetes “ News of the World” Maz Mahmood. Ishte thene qe klienti dhe nje prift ne nje kishe ne Islington kishtin organizuar 100 martesa fallco. Nje numer “nusesh” ishin arrestuar dhe akuzuar gjithashtu. Klienti ishte akuzuar gjithashtu me Armbajtje pa leje dhe municionesh, kercenim deshmimtaresh dhe thyerje te nje urdheri deportimi. Prokuroria perfundimisht pranoi qe klienti te thoshte fajtor vetem per 40 martesa dhe i terhoqi te gjitha akuzat e tjera. Klienti u denua me burg per 5 vjet.

Ms D-Kliente e cila ishte farmaciste u akuzua ngacmim dhe dergim komunikacioni me qellime te keqija. Une bera nje prezantim te saj me shkrim dhe ja nisa prokurorise, qe nuk ishte ne interes te publikut per ta ndjekur klienten penalisht qe ishte Farmaciste prej 15 vjetesh dhe kariera e te ciles do te mbaronte po te denohesh. Prokuroria ra dakord per te terhequr te dyja akuzat.

R v E--u Gjet jo fajtor per ngarje makine ne menyre te rrezikshme mbas nje ri-gjykimi

CPS V Mr A- u gjet jo fajtor per rrahje me tipare racizmi te renduara ne Qershor 2010.

CPS v Mr A- u gjet jo fajtor per 7 akuza ne total duke perfshir rrahje me demtime trupore ne 2 Korrik 2010.

R v R-Punojes Dyqani u gjet jo fajtor per rrahje te dy klientave te dyqanit ne Korrik 2010.

R v H-Klient i cili ishte nje nga 4 te akuzuar qe ishin implikuar ne importimin e nje sasie shume te madhe te drogave dhe armeve te zjarit. Klienti do jete ne gjykate ne Janar 2011 ne Gjykaten e Larte te Woolwich.

R v A –U gjet jo fajtor per futje te nje artikulli te ndaluar ne burg ne Shkurt 2010.

Mr O-I arrestuar per Plagosje te renda trupore me qellim, mbas nje zenie gjate te cilit nje mashkull ju fut xham ne sy. Akuzat ndaj klientit u rrezuan

R v S-Klinti u gjet fajtor per futje illegale te njerzve mbas nje gjykimi te gjate.

Germany v S I kerkuar per ekstradim ne gjykate ne Nentor 2010.

Albania v H—I kerkuar per ekstradim ne gjykate ne Dhjetor 2010.

Klient i arrestuar per terrorrizem por i lene I lire pa u akuzuar mbasi u pyet me shume se 7 dite ne Stacionin e Policise Paddington Green

Une perfaqsova nje firm tjeter avokatesh. Klienti u intervistua me shume se 7 dite ne lidhje me nje numer veprash penale terrorrizmi. Klienti I akuzuar por u gjet jo fajtor mbas nje gjykimi te gjate.

Klienti i gjetur fajtor per 7 nga 8 akuza per vepra penale terrorrizmi ne qershor 2009.