Website created & powered by WayOutWebs.com   
© 2007 all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   English   Albanian   bulgarian    Lithuanian    Romanian

 

   Home    Vrasje/Vrasje pa Paramendim    Mashtrim Serioz

 

    Vepra Penale Seksuale    Vepra Penale te tjera Serioze   

VRASJE

Klienti i cili ishte me kombesi LItuaneze u akuzua me vrasje dhe perdhunimin e te dashures se te vdekurit ne Nentor 2009. Ne korrik 2010 mbas kater jave gjykimi ne gjykaten e larte kriminale Old Bailey klienti u gjet jo fajtor per vrasje apo perdhunim.

Ne Prill 2009 mbas nje zenie midis kater meshkujve, nje burre vdiq nga plage te shumta me thike. Ne Dhjetor 2009 mbas nje gjykimi prej 3 javesh ne Old Baily klienti u gjet jo fajtor per vrasje apo per vrasje pa paramendim.

Dy klienta ishin akuzuar per vrasje. Thuhej se te dy klientat kishin vrare te vdekurin duke i vene zjarrin ndersa ai po flinte ne perpara deres se nje dyqani ne Regents Street. Te dy klientat u gjeten jo fajtor per vrasje.

Nje klient 78 vjecar u akuzua me vrasjen e te dashures se tij 46 vjecare. Thuhej se gjoja ai e kishte vrare mbasi ata kishin bere llafe. Klienti u gjet jo fajtor per vrasje por fajtor per vrasje pa qellim mbas nje gjykimi tek Old Bailey ne Mars 2010.

Gjate nje zenie ku u perfshin 8 te rinj 3 te rinj u cane me thika. Klienti qe ishte 16 atehere u akuzua me 4 te tjere per 3 tentativa per vrasje dhe akuza per prishje te rendit publik. Ai ishte i vetmi i akuzuar qe u la ne gjenje te lire. Klienti u gjet jo fajtor per 3 akuza Tentative vrasje dhe fajtor per crregullim publik. Ai u denua me 12 muaj burg por me vone u zvogelua ne 9 muaj.

Ky ishte rasti i “ trupi i djegur ne M45” gjate kohes se Krishtlindjeve 2008. Klienti u intervistua gjate dy diteve dhe u leshua ne gjendje te lire per tu kthyer ne polici. Pas nje investigimi te gjate nuk u ndermor veprim i metejshem kundra klientit./p>

Klienti tha fajtor ndaj akuzes per vrasje te kushuririt te tij ne nje restorant ne Brighton ne Shkurt 2010 dhe duhet te denohet ne Maj 2011.

Klienti u arrestua ne Qershor 2010 per vrasjen e Policit Keith Blakelock dhe per tentative per tentative per vrasje te Policit Richard Coombes ne Broadwater Farm Estate ne 1985. Klienti do paraqitet ne polici ne Dhjetor 2010.

Nje 15 vjecar dhe nente te tjere te akuzuar per vrasje mbas nje vrasje me thike. Ai u la ne gjendje te lire nga gjykata. Gjykimi zgjati per tre muaj ne Gjykaten Qendrore Kriminale.

Viktima u qellua per vdekje ndersa ai po futesh ne makinen e tij ne Kennington. Nuk u ndermoren veprime te metejshme ndaj klientit tim nga policia mbas nje hetimi prej nje viti te gjate.

Klienti u arrestua per vrasje dhe tentative vrasje ne Streatham Ice Rink. Nuk u ndermoren veprime te metejshme kundra klientit nga policia mbas nje hetimi te gjate.

Klienti u arrestua per vrasjen e Matalan dhe nuk u ndermoren veprime te metejshme kundra tij mbas nje hetimi te gjate prej policise.

Klienti punonte per nje Okulist i cili e pushoi ate. Klienti me vone u akuzua per vjedhjen e nje pajisje optike nga ish punedhenesi i tij. Mbas kesaj akuze klienti gjithashtu u akuzua me frikesim te deshmitareve (deshmitari ishte ish-punedhenesi i klientit). Nje jave perpara gjykimit ne te cilin ish-punedhenesi o jepte evidence ish-punedhenesi u qellua per vdekje afer farmacise se tij ne Muswell Hill. Klienti u akuzua me vrasje. Klienti i gjetur fajtor. Rasti eshte raportuar gjeresisht ne te gjitha gazetat kombetare.

Gruaja e Klientit ishte “zhdukur” ne Nentor 1997. Ajo nuk u pa apo degjua me megjithese shtypi kombtar e mbuloi dhe dy apele ne “Crimewatch” ne BBC1. Trupi i saj nuk u gjet kurre. Klienti i cili ishte nje ish-GLC arkitekt u akuzua me vrasje ne Tetor 2003 dhe u gjykua ne Old Bailey ne Tetor 2004. Klienti ishte ne gjendje te lire gjate gjithe kohes. Juria nuk ishte ne gjendje te merrte vendim dhe nje ri-gjykim u be ne Qershor 2005. Klienti u gjet jo fajtor per vrasje por fajtor per vrasje pa paramendim dhe u denua me burg prej 7 vjetesh. Ky rast u raportua gjeresisht ne shtypin kombetar.