Website created & powered by WayOutWebs.com   
© 2007 all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   English   Albanian   bulgarian    Lithuanian    Romanian

 

   Home    Vrasje/Vrasje pa Paramendim    Mashtrim Serioz

 

    Vepra Penale Seksuale    Vepra Penale te tjera Serioze   

Vepra Penale Seksuale

Klienti I akuzuar me perdhunim. Klienti ishte shofer taksie. Viktima ishte e motra e nje ylli te njohur Hollivudi. Klinti i cili u la ne gjendje te lire gjate zhvillimit te gjykimit dhe u gjykua ne Gjykaten e Larte te Snaresbrook, ceshtja ishte nese ajo kishte bere mardhenie me deshire apo jo. Mbas Gjykimit klienti u gjet jo fajtor. Ceshtja u raportua gjeresisht ne te gjithe shtypin kombetar.

Klienti ishte ne nje klub nate me nje numer futbollistash te Premierliges dhe pseudo-viktima besonte se klienti ishte gjithashtu futbollist i premierliges. Mbasi kaloi naten me ate dhe kur e zbuloi qe ai nuk ishte futballist i Premierliges ajo beri nje akuze per perdhunim ne polici. Prape berja e mardhenieve me deshire ishte ceshtja, dhe mbas nje gjykimi ne te cilin klienti dha deshmi, ai u gjet jo fajtor ne Dhjetor 2008.

Klienti i cili ishte punonjes social u akuzua nga ish e dashura e tij per perdhunim. Mbasi beri seks me deshire me ish te dashuren e tij, klienti e informoi ate se ai nuk deshironte ta shikonte me ate perseri se ai ishte tashme ne marredhenie me dike tjeter. Ish e dashura e tij kontaktoi policine dhe e akuzoi ate per perdhunim. Ceshtja ishte pra nese ajo kishte dhene pelqimin. Klienti u la ne gjendje te lire nga gjykata e larte dhe u gjet jo fajtor mbas nje gjykimi ne gjykaten qendrore kriminale ne Old Bailey.

Klienti u arrestua per perdhunim, dhe vepra penale seksuale te tjera, burgim kundra vullnetit dhe kecenime per te vrare. Viktima kishte thene se i dashuri I saj nuk kishte paguar nje borxh nje klienti i cili I kishte kryer veprat penale me qellim per te friksuar te dashurin e saj qe te paguanta borxhin. Keto vepra penale te raportuara gjoja kishin ndodhur ne vendin e pare te pasagjerit te nje makine te vogel. Klienti qe ishte me i shendoshe se 114 kg, i mohoi te gjitha akuzat dhe gjithashtu dha informacion rreth viktimes, i cili e diskreditoi plotesisht viktimen. Ne Qershor 2010 pas 14 muajsh investigimi policia konfirmoi se akuzat u terhoqen kundra klientit.

Klienti eshte per tu paraqitur ne gjykate per gjykim ne Janar 2011 per sulm seksual dhe rrembim.

Klienti duhet te kthehet per hetim ne stacion policie ne Nentor 2010 per sulm seksual ndaj goces se gruas se tij me baba tjeter.

Klienti kthehet ne polici ne Nentor 2010 per perdhunim dhe sulm seksual.

Klienti duhet te dali ne Gjykate ne Shkurt 2011 per sulm seksual x 2. Mardhenie me deshire po jo do shqyrtohet ne gjykate.

Klienti duhet kthehet ne Stacionin e Policise ne Dhjetor 2010 per zoterim dhe shperndarje te imazheve te padenja te femijeve.

Klienti student duhet te kthehet ne stacionin e Policise ne Nentor 2010 per perdhunim ndaj nje studenteje.

Klienti I cili eshte 15 vjec u akuzua me 2 vepra penale per sulm seksual, Plagosje te rende trupore dhe grabitje. Klientit ju dha gjendje e lire kur u paraqit ne gjykate ne per here te pare.

Ai u gjet jo fajtor ndaj te gjitha akuzave mbas gjykimit.

Klienti duhet te kthehet ne stacionin e policise ne Nentor 2010 per perdhunim dhe sulm seksual ndaj mbeses se tij.